newbornfotografie

We kunnen je oogappel fotograferen in de studio of in het moederhuis vanaf enkele dagen of weken na de geboorte, of natuurlijk na enkele maanden.

Newborn en kinderfotografie

Ook voor fotoreportages kan je bij ons terecht: professionele zwangerschapsfotografie en baby- en kinderfotografie. Laat je beste momenten niet verloren gaan en geef ze gerust een plaats op papier of in een album. Samen zorgen we voor een leuke en eigentijdse reportage, portret of uitnodiging voor al uw gelegenheden.

Naast doopsuiker staan wij ook bekend voor professionele portretfotografie: wij proberen jouw kleine baby op een leuke manier in beeld te brengen. Een pasgeborene, een peuter of al een kleuter? Elk kind is uniek. De meest schattige en waardevolle momenten zijn die momenten die we niet mogen vergeten, momenten die voor altijd op beeld gekoesterd kunnen worden. Samen bieden we je een waaier aan mogelijkheden en staan we garant voor fotoreportages op jouw maat. Niet alleen een leuk moment of mooie herinnering voor u en de familie, maar de foto’s zullen voor eeuwig gekoesterd worden.